perjantai 2. toukokuuta 2014

Alitajunnan töitä

Jos valveilla ollessa yrittääkin nämä raskausasiat mahdollisimman aktiivisesti työntää taka-alalle ja keksiä muuta mietittävää, niin kyllä silti alitajunta asiaa työstää vaikka sitten yöaikaan. Pari yötä sitten näin hyvin todentuntuista unta, että tein positiivisen raskaustestin. Kaksi selkeää viivaa, ei mitään epäilystäkään asiasta. Olin hurjan onnellinen ja kerroin heti miehelle. Havahtuessani olin edelleen hetken aikaa siinä luulossa, että olen raskaana.

Muutaman päivän ajan on ollut jotenkin ihmeellinen olo, ihan kuin menkat olisivat alkana hetkenä minä hyvänsä. Alavatsaa jomottelee ja juoksen vessassa varmistelemassa, ettei tule yllätyksiä. Nyt on kuitenkin vasta kiertopäivä 25. Vappuaattona tuli hieman veristä vuotoakin, mutta se loppui yhtä pian kuin oli alkanutkin. Samoin kävi pääsiäisen aikoihin muutamanakin päivänä. Väsyttää ja pännii, tänä aamuna hieman kuvottikin. Vappu ja valvoskelu on varmaan todennäköisin syy siihen.

Yritän olla analysoimatta ja pohtimatta liikaa, mistä oikein on kyse. Googlettelua ja keskustelupalstoja varsinkin on vältettävä, jotta en keksi tästä mitään valeraskautta itselleni. Todennäköisesti vain kroppa yrittää hakea sekaisin olevaan kiertoon jotakin tolkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti