keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ovulaatiotesti

Ensimmäinen ovulaatiotesti tehty äskettäin, kiertopäivänä 10. Päätin testata hieman aikaisemmin kuin ensin suunnittelin, sillä limaa erittyy selkeästi enemmän kuin vielä pari päivää sitten. Noita liuskojahan riittää.

Melkoista puuhastelua tuo testaaminen noilla halpiksilla kyllä on. Testi suositellaan tehtäväksi klo 10 ja 20 välillä. Pari tuntia ennen pitää hillitä juomista ja muistaa olla käymättä vessassa. Ensin pissataan purkkiin, sitten sitä jäähdytellään hetki. Kuskasin purkin parvekkeelle viilenemään. Onneksi mies ei ollut kotona, hullua puuhaa tämäkin. Jäähdytellystä pissasta sitten tehdään testi. Tasan tarkkaan mittaviivaan asti, hups, eihän vain mene yhtään yli. Liuska asetetaan pakkauksen päälle ihmeteltäväksi, loput pissat purkista hulautetaan pönttöön, sitten odotellaan.

Kymmenen minuutin tsekkausajan sisällä tikkuun ilmestyi kontrolliviivan lisäksi ihan selkeä testiviivakin, mutta ei ihan vielä täysin saman vahvuinen kuin kontrolliviiva. Mitä hittoa! Voisiko olla näin onnellisesti, että kehon toiminta olisi palautumassa raiteilleen ja ovulaatio jo lähestymässä? Luin kyllä nettikeskusteluista, että varsinkin liuskatesteissä näkyy kyllä usein kaksi viivaa ainakin jonkinlaisella vahvuudella, mutta se testiviiva oli kyllä jo todella vahva. Olisipa osuva ajoitus, jos ovulaatio tähän loppuviikolle osuisi - tänään alkoi neljän päivän vapaat molemmilla. Taidan tehdä uuden testin jo huomisaamuna, pakkohan niitä on päästä vertailemaan.

Näppäsin testistä kuvan ja meinasin lähettää sen miehelle, joka on viettämässä virkistyspäivää työkavereittensa kanssa. Että tervetuloa vaan sitten kotiin kun kerkiät, mulla olis sulle vähän hommia loppuviikoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti