lauantai 17. toukokuuta 2014

Kiertopäivä... sata?

En viitsi edes laskeskella enää, missä kiertopäivissä nyt mennään.

Ei kuukautisia vieläkään. Ei myöskään positiivista raskaustestiä ja niitä onkin tehty useita.

Parina päivänä tuntui oikean munasarjan kohdalla kipua, josta tietenkin ystävämme Google tiesi heti kertoa, että raskausoire ja/tai kohdunulkoinen sellainen. No, nyt kivut ovat poissa. Ei sitten minkäänlaisia tuntemuksia missään, ei, vaikka kuinka käyttäisi mielikuvitusta.

Odotellaan ja ihmetellään. Testaillakin täytynee säännöllisesti, niin kauan kuin menkkoja ei kuulu - en antaisi itselleni anteeksi, jos tietämättömyyttäni mokaisin jotakin heti alkuraskaudessa. Tilasin suurkuluttajasatsin liuskoja verkkokaupasta.

Aion keskittyä enemmän omaan hyvinvointiini. Kävin eilen hieronnassa ensimmäistä kertaa ikuisuuteen. Hartiani ovat olleet jumissa aina enkä oikeastaan edes muista, miltä tuntuu, kun veri kiertää kunnolla koko niska-hartiat-pää-seudulla. Hieronta ei ollut ihan tuskatonta, mutta se oli hyvää kipua. Tunnin käsittelyn jälkeen palelin aivan horkassa. Tulin kotiin, lämmitin saunan, saunoin ja venyttelin varovasti. Join litrakaupalla vettä, nukahdin Suomen pelin ensimmäisen erän alussa ja nukuin melkein 12 tuntia.

Nyt on kaunis aamu ja minä haluan ajatella jotain muuta kuin kuukautiskiertoa, kropan jokaista pikku nippausta ja negatiivisia raskaustestejä. Pesen vaikka ikkunat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti