torstai 28. elokuuta 2014

Kierto-ongelma

Näyttää siltä, että tällä kertaa uusi kierto ei alakaan viivytellen tiputtelemalla vaan ihan kunnolla kertarytinällä. Kiitos, kummallinen kierto ja sekalaisesti toimiva kroppani - en ainakaan ehtinyt elätellä minkäänlaisia turhia toiveita tällä kertaa. Tänään lienee siis kp 1, mikä on outoa. Luteaalivaihe ovulaatiosta kuukautisiin kesti vain kahdeksan päivää - ei hyvä merkki. Tällaista ei ole aiemmin ollut, vaan välissä on aina ollut mallikkaasti parin viikon verran. Varhainen keskenmeno tai jonkinlainen kiinnittymisyritys kävivät mielessä, mutta se jää tietenkin arvoitukseksi.

En nyt oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä. Tässä uudessa kierrossa oli tarkoitus määrittää loput hormonitasot (prolaktiini, follikkelia stimuloiva hormoni, luteinisoiva hormoni ja kilpirauhashormoni). Verikoe pitää ottaa kolmannen ja viidennen kiertopäivän välillä. Jos tänään siis on kp 1, on viimeinen mahdollisuus labrakäyntiin maanantaina; viikonloppunahan labra on kiinni. Maanantaina taas on kalenteri täyteen buukattu koko päivän ja verinäyte pitäisi käydä antamassa klo 10 ja 12 välillä. Täytyy siis vaan yrittää jonkin tekosyyn varjolla päästä irtautumaan hetkeksi töistä silloin. JOS uusi kierto siis tosiaan nyt alkoi oikeasti - kuukautiskipuja ei tänään ole ollut, mikä olisi varma merkki siitä. Ehkä ne tulevat taas yöllä.

Tervetullutta toki olisi, jos kierto olisikin lyhenemässä. Kierron alusta ovulaation kautta loppukiertoon odottelu on muutenkin niin turhauttavaa ja minulle kävisi vallan mainiosti, jos siitä selviäisi viikon nopeammin. Mutta - koska on tämä kiertotutkimus juuri meneillään, niin normaalikierto olisi varmaan antanut luotettavimmat tulokset.

Täytyy huomenna soitella klinikalle ja kysyä neuvoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti