lauantai 6. syyskuuta 2014

Koetuloksia

Kaikki veriarvoni ovat viitearvojen sisällä, kerrottiin eilen puhelimessa, kun varasin lääkäriaikaa tulosten kuulemista varten. Ilmeisesti siis minun hormoneissani ei ole mitään vikaa.

Mieskin kävi antamassa oman näytteensä. Klinikan labrassa oli näytteenantohuoneen ovessa iso siittiön kuva - jottei vain kenellekään jäisi epäselväksi, mitä oven takana tapahtuu. Viihdykkeeksi oli kuulemma tarjolla dvd-elokuva ja lehtivalikoima. Liikkuvuuden osalta tulos olisi valmiina melkein heti, mutta jossakin perusteellisemmassa analyysissa menee hieman pidempään. Parin viikon päästä siis menemme lääkärille keskustelemaan koetuloksista.

Toissapäivänä tuli taas hieman sitä jo tutuksi tullutta välivuotoa, kiertopäivä oli 8 ja kuukautiset loppuneet jo useita päiviä aiemmin. No, ei siinä kai sitten mitään huolestuttavaa ole, jos kerran hormonitasot ovat kunnossa ja tiputtelu ajoittuu aina alkukiertoon.

Kp 10 menossa, joten voisin vähitellen aloittaa ovulaatiotestailut. Jospa se tulisikin aiemmin kuin ennen, lyhentynyt kierto kelpaisi minulle mainiosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti