torstai 11. syyskuuta 2014

Kierto-ongelma, osa 2

Tämä meneillään oleva kierto on nyt vallan omituinen. Välivuotoa oli viime viikolla kiertopäivinä 8-9, siinä ei mitään uutta tai ihmeellistä ollut ja se loppui hyvin pian, mutta nyt on taas eilisestä asti tullut ruskeaa tuhrua ja tänään jo hieman punaisempaa. Näyttää ihan samalta kuin miten menkat minulla yleensä alkavat, MUTTA kun on vasta kp 15.

Edes ovulaatiota en ole vielä ehtinyt bongata. Eilisiltana testiviiva oli tikussa jo aika vahva, mutta ei silti ihan vielä plussa. Pieniä jomotteluja on tuntunut alavatsalla aina silloin tällöin, joinakin päivinä olen lisäksi pystynyt paikantamaan tuntemukset ihan selkeästi vasemman munasarjan puolelle. Voisiko tuloillaan oleva ovulaatio kipuilla tuntua jo näin varhaisessa vaiheessa vai onko tämä nyt jotenkin yhteydessä noihin tiputteluvuotoihin?

Josko olisikin niin, ettei Gelee Royale sovikaan minulle? Tällaisia oireita ei nimittäin aikaisemmissa kierroissa ole ollut ja otin kapselit käyttöön pari viikkoa sitten. Senhän väitetään lyhentävän pitkiä kiertoja, mutta jospa se minulla toimiikin epätarkoituksenmukaisen tehokkaasti.

On niin tympääntynyt fiilis, miksei kroppa vain voisi toimia niin kuin sen kuuluisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti