tiistai 17. kesäkuuta 2014

Oireita keksii, kun niitä haluaa

On tämä ihmismieli mielenkiintoinen, kun jotakin oikein toivoo. Klassikkokamaa - alan kehitellä itselleni raskausoireita.

Oire 1: turvottaa. Eilen töissä istuessa oli pakko avata farkun nappia, kun ahdisti niin kovin.
Todennäköinen selitys: mitäs kaikkea sitä tulikaan syötyä viikonloppuna?

Oire 2: alavatsassa kuplii. Ei edelleenkään varsinaista kipua, mutta koko ajan siitä on tietoinen, että jotain siellä on meneillään.
Todennäköinen selitys: viittaan kohtaan 1.

Oire 3: rintoja pakottaa. Tämäkään ei ole varsinaista kipua, vaan lähinnä outo tunne. Ja mikä vielä kummallisempaa, se ei tunnu nänneissä tai muuten rinnan keskellä, vaan lähinnä rintalihasten kohdilla, ylempänä ja sivummalla.
Todennäköinen selitys: olenkohan tehnyt punnerruksia niin, etten edes muista niitä tehneeni?

Oire 4: väsyttää.
Todennäköinen selitys: loman tarve.

Oire 5: janottaa.
Todennäköinen selitys: hikinen ratsastustuokio eilen illalla ja liian vähän nesteytystä.

Oire 6: hikoiluttaa. Yöllä heräsin siihen, että oli tukalan kuuma olla. Oli pakko avata ikkunaa ja heittää peitto syrjään.
Todennäköinen selitys: kämppä on kuuma. Peitto on kuuma. Mun mies on kuuma.

Oire 7: paleltaa.
Todennäköinen selitys: tuo kummallinen takatalven tapainen säätila ulkona. Kaulahuivi ja hanskat eivät aamulla töihin pyöräillessä olisi olleet yhtään liioittelua.

Oire 8: aamulla herätessä oli nenä tukossa ja aivastutti. Nenästä tuli aavistus verta.
Todennäköinen selitys: olisi kai aika vaihtaa lakanat. Ja olikohan sittenkään niin järkevää avata se ikkuna yöllä...

Jotta nyt jotain tolkkua tähän kyttäilyyn. Jos siellä jotakin on tapahtuakseen, niin kyllä se sitten selviää aikanaan. Zen ja sillai.

2 kommenttia:

  1. Moi! Löysin eilen blogisi, ja minulla tuli sellainen olo kuin omaa tekstiä olisin lukenut. Kunhan on enemmän aikaa niin luen blogisi alusta loppuun.

    Itse tein samaa kun raskauduin; yhtäkkiä olinkin huomaavinani kaikki mahdolliset raskauden oireet. Negatiivistahan se ensimmäinen testi helmikuussa näytti.. Mutta kai sitä toivoi vaan niin paljon perheeseen pientä nyyttiä. Maaliskuussa raskauduin ja plussan tein 1.4. 7.6. olinkin sitten lääkkeellisessä raskauden keskeytyksessä..Uusi lukija siis ilmoittautuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun löysit blogiini. Minä olinkin itse asiassa törmännyt sinun kirjoituksiisi jo aiemmin ja lukenut kaiken, täytyypä lisätä blogisi tuonne lukulistallekin.

      Kyllä vaan pään sisällä tapahtuu niin paljon juuri tässä tilanteessa, kun raskautta toivoo ja odottaa. Kehon tuntemuksia kuuntelee liiankin tarkkaan ja jokainen pikku nippaisukin on olevinaan raskausoire. Koitan saada jäitä hattuun ja olla toivomatta liikoja, jottei sitten putoaisi kovin korkealta. Mutta katsotaan, mitä tarinaa testit sitten kertovat.

      Sinun polkusi on raskas, toivon kaikkea hyvää toipumiseen ja pikaisesti uusia plussia!

      Poista