keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Lomafiiliksiä etsiskelemässä

Menkat olivat taas tavallista runsaammat ja kuukautiskivutkin palasivat. Eivät niin voimakkaina kuin mitä ne ovat joskus ennen olleet, pystyin kyllä olemaan ilman särkylääkkeitä, mutta kuitenkin. Maanantain ja tiistain ajan oli ihan niagarameininkiä, mutta nyt se on jo hiipumaan päin. Taidan siis päästä lomailemaan ilman kuukuppihommia.

Maanantai ei tosiaan ollut mikään piristävin päivä, kun kivut ja vessassa ramppaaminen muistuttivat koko ajan hyvin konkreettisesti siitä, että maalisvauvaa meille ei ainakaan tule. Sen jälkeen fiilikset ovat kuitenkin kohentuneet ja nyt on jollakin kummallisella tavalla puhdistunut olo. Kohtu tyhjeni, itkut itkettiin, uusi kierto alkoi, vuoden paras aika on aivan nurkan takana. Rinkat on haettu varastosta odottamaan pakkaamista. Kohta haen tilaamani matkaopaskirjan postista sekä koukkaan myös Alkon kautta hakemassa perjantaita varten pullon jotain hyvää kuohuvaa - jotain hyvää siis siinäkin, että menkat alkoivat. Poks, ihan kohta on loma!

Bloggauksen pariin palaan sitten, kun reissut on tehty ja pää tuuletettu kunnolla. Aurinkoa!

2 kommenttia:

  1. ihanaa lomaa! minä odotan jotenkin pelonsekaisin tuntein ensimmäisiä menkkoja :( toisaalta odotan että kroppa alkaa toimimaan normaalisti :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kroppasi toiminta palautuu pian normaaliksi. Minulla se tuntuu olevan hakusessa edelleen, melkein 4 kk keskenmenon jälkeen... no, pikku askelin :) Kiitoksia lomatoivotuksista, se tuleekin tarpeeseen!

    VastaaPoista